Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Elektriker i Linköping

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Linköping. Elektrikerdirekt.se riktar sig inte bara till privatpersoner, utan också företag, föreningar och organisationer som är ute efter offerter från elektriker som kan göra allt från mindre arbeten, t.e.x. dra ledningar, installera eller flytta eluttag, montera spotlights och utföra större nyinstallationer och totalrenoveringar av elsystem i Linköping med omnejd. 

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Linköping, men det är inte alltid så lätt att hitta dem, och framförallt inte att jämföra dem mot varandra. Vi har dock gjort de enkelt! Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el. 

Att fylla i din offertförfrågan går fort, men lägg gärna ner ett par extra minuter på att beskriva dina behov så utförligt som möjligt, så att det blir lättare för elfirmorna i Linköping att ge dig rätt kostnadsförslag. När du skickar in din förfrågan slussas den vidare till vår partner som kontaktar rätt elektriker i Linköping. Dessa besvarar sedan din förfrågan via mail eller telefon och slutligen väljer du helt enkelt den firma som du vill anlita.

Använd ROT-avdraget och få ännu billigare pris

Förutom att du använder offertförfrågningstjänsten för att hitta den mest prisvärda elektrikerna i Linköping, så får du även möjlighet att sänka kostnaden på elarbete ytterligare, då arbetskostnaden för just elarbete omfattas av ROT-avdraget.

Vilken typ av elarbeten kan du få hjälp med?

Elektrikerna vi samarbetar i Linköping med kan utföra en rad olika typer av elarbete. Vi rekommenderar att ni gör en offertförfrågan om ni behöver hjälp med:

 • Laddstolpe för elbil
 • Installera infravärme
 • Byta elcentral
 • Installera dimmer
 • Installera eluttag för tvätt- eller diskmaskin
 • Installera spis eller spishäll
 • Flytta eller montera ett eluttag
 • Installera elektrisk handdukstork
 • Elbesiktning
 • Fräsa in el
 • Golvvärme
 • Termostat
 • Taklampor

Naturligtvis kan du få hjälp med så mycket mer än så och våra företag kan ta ett större ansvar vid renoveringar och nybyggnationer. Beskriv ditt projekt så utfärligt som möjligt.

Vad kostar det att anlita en elektriker i Linköping

Givetvis beror slutpriset på det elarbete du behöver ha utfört på vilken typ av elarbete det handlar om och hur omfattande det är. Det vanligaste är dock att elektriker tar betalt per timme, och som en fingervisning (det kan variera både upp och ner) brukar ett elarbete kosta någonstans mellan 500 och 600 kronor i timmen. Vid nyttjande av tidigare nämnda ROT-avdrag blir dock kostnaden i slutändan betydligt lägre än så. 

Det allra enklaste och bästa sättet att få en mer exakt uppfattning på vad ditt elarbete kommer att kosta är att skicka in din offertförfrågan idag!

Det kostar dig ingenting och du kommer i kontakt med upp till fem elektriker i Linköping.

 

Våra senaste förfrågningar

Jesper bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Tre stycken halogen spotlights i taket har slutat fungera. Jag önskar byta ut dessa. Gärna till LED. Extremt brådskande då det är kolsvart i köket.

Filip bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Har inköpt en diskmaskin, och behkber eluttag i närheten.

Magnus bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Flytta ett eluttag samt installera ett nytt eluttag på samma vägg i sovrum. Jag vill flytta ett befintligt eluttag så det hamnar under sängbordet och så vill jag lägga till ett eluttag under andra sängbordet på andra sidan sängen.

Väggen är en gipsvägg så jag vill…

Jonas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Byte av ledningar och kontakter lägenhet på Ringvägen 1 rum och kök

Anders bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Ungdjursstall: Vill ha en offert på 15 st industriarmatur 34 W LED, 1 st gatuarmatur 80W inkluderat installation med tillhörande kabeldragning, reläer och tändning.

Anders bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Skulle behövas byta eluttag i min stuga
Vissa funkar ej o vissa funkar .kanske dra om med men vill ha förslag om det behövs

Emma bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Behöver hjälp att installera taklampa och byta tillhörande dimmer + en till dimmer.

Terhi bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Montera lampor
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.