Elektriker i Norrköping

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Norrköping. Elektrikerdirekt.se riktar sig inte bara till privatpersoner, utan också företag, föreningar och organisationer som är ute efter offerter från elektriker som kan göra allt från mindre arbeten, t.e.x. dra ledningar, installera eller flytta eluttag, montera spotlights och utföra större nyinstallationer och totalrenoveringar av elsystem i Norrköping med omnejd. 

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Norrköping, men det är inte alltid så lätt att hitta dem, och framförallt inte att jämföra dem mot varandra. Vi har dock gjort de enkelt! Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el. 

Att fylla i din offertförfrågan går fort, men lägg gärna ner ett par extra minuter på att beskriva dina behov så utförligt som möjligt, så att det blir lättare för elfirmorna i Norrköping att ge dig rätt kostnadsförslag. När du skickar in din förfrågan slussas den vidare till vår partner som kontaktar rätt elektriker i Norrköping. Dessa besvarar sedan din förfrågan via mail eller telefon och slutligen väljer du helt enkelt den firma som du vill anlita.

Använd ROT-avdraget och få ännu billigare pris

Förutom att du använder offertförfrågningstjänsten för att hitta den mest prisvärda elektrikerna i Norrköping, så får du även möjlighet att sänka kostnaden på elarbete ytterligare, då arbetskostnaden för just elarbete omfattas av ROT-avdraget.

Vad kostar det att anlita en elektriker i Norrköping

Givetvis beror slutpriset på det elarbete du behöver ha utfört på vilken typ av elarbete det handlar om och hur omfattande det är. Det vanligaste är dock att elektriker tar betalt per timme, och som en fingervisning (det kan variera både upp och ner) brukar ett elarbete kosta någonstans mellan 500 och 600 kronor i timmen. Vid nyttjande av tidigare nämnda ROT-avdrag blir dock kostnaden i slutändan betydligt lägre än så. 

Det allra enklaste och bästa sättet att få en mer exakt uppfattning på vad ditt elarbete kommer att kosta är att skicka in din offertförfrågan idag!

Det kostar dig ingenting och du kommer i kontakt med upp till fem elektriker i Norrköping.

Våra senaste förfrågningar

 • Anders bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej,
  vi har köpt ett fritidshus på Albrunna på Öland och behöver hjälp med återanslutning av elen till nätet.
  Enligt Eon behöver en elektriker besikta elcentral mm för att därefter skicka in begäran om återanslutning. Eon behandlar ansökan bl.a ska en nättekniker kolla upp anläggningen. Därefter får...
 • Ingrid bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installation av nytt elskåp på fasad till en äldre sommarstuga belägen på Gamla Brunnsvägen 84, Ingarö. Gammalt fungerande elskåp finns men måste bytas ut. Elen fungerar u.a. Arbetet ska utföras i samråd med Vattenfall som ska dra en ny ledning till elskåpet. En utsedd kontaktperson...
 • Ivan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag har utfört ett par elarbeten i samband med min köksrenovering och skulle behöva intyg av auktoriserad elektriker att dessa är korrekt utförda. Det rör sig om installation av eluttag och belysning.
 • Jeanette bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Har ett utrymme breve trapp och under trapp, önskar få eluttag i utrymmet.
 • can bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Nytt eluttag i hallen.
 • Lisbet bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Köpa och byta 3st gamla el element till oljefyllda
 • Jan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Kökslampa som slutat fungera. När jag bytte till en ny glödlampa så slocknade den direkt. Säkring verkar inte ha gått då övriga lampor i köket lyser.
 • Bernt bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Nyinstallation av oljefyllda elelement i ca 6 rum i villa

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.