Elektriker i Stockholm

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Stockholm. Elektrikerdirekt.se riktar sig inte bara till privatpersoner, utan också företag, föreningar och organisationer som är ute efter offerter från elektriker som kan göra allt från mindre arbeten, t.e.x. dra ledningar, installera eller flytta eluttag, montera spotlights och utföra större nyinstallationer och totalrenoveringar av elsystem i Stockholm med omnejd. 

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Stockholm, men det är inte alltid så lätt att hitta dem, och framförallt inte att jämföra dem mot varandra. Vi har dock gjort de enkelt! Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el. 

Att fylla i din offertförfrågan går fort, men lägg gärna ner ett par extra minuter på att beskriva dina behov så utförligt som möjligt, så att det blir lättare för elfirmorna i Stockholm att ge dig rätt kostnadsförslag. När du skickar in din förfrågan slussas den vidare till vår partner som kontaktar rätt elektriker i Stockholm. Dessa besvarar sedan din förfrågan via mail eller telefon och slutligen väljer du helt enkelt den firma som du vill anlita.

Använd ROT-avdraget och få ännu billigare pris

Förutom att du använder offertförfrågningstjänsten för att hitta den mest prisvärda elektrikerna i Stockholm, så får du även möjlighet att sänka kostnaden på elarbete ytterligare, då arbetskostnaden för just elarbete omfattas av ROT-avdraget.

Vad kostar det att anlita en elektriker i Stockholm

Givetvis beror slutpriset på det elarbete du behöver ha utfört på vilken typ av elarbete det handlar om och hur omfattande det är. Det vanligaste är dock att elektriker tar betalt per timme, och som en fingervisning (det kan variera både upp och ner) brukar ett elarbete kosta någonstans mellan 500 och 600 kronor i timmen. Vid nyttjande av tidigare nämnda ROT-avdrag blir dock kostnaden i slutändan betydligt lägre än så. 

Det allra enklaste och bästa sättet att få en mer exakt uppfattning på vad ditt elarbete kommer att kosta är att skicka in din offertförfrågan idag!

Det kostar dig ingenting och du kommer i kontakt med upp till fem elektriker i Stockholm.

Våra senaste förfrågningar

 • olof bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Planerar bygga en fristående industrilokal på 300 kvadratmeter innehållande processmaskiner för livsmedelsförädling. Ca 10 maskiner med trefas. Lysrör, elkontakt, central, säkerhetsbrytare. El i delvis våta förhållanden vid tvättning av processmaskinerna.
 • Mats bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Montering och installation av spisfläkt (kolfiltertyp). Spisfläkten finns i hemmet.
 • Jan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Uppgradering från 16 amper till 25 amper.
  Fastigheten ligger på Björkö invid Ornö, Björkö 1:13 Ingen landförbindelse. Vi kan hämta och lämna vid allternativ brygga.
 • Maria bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Montera sladd till ny spis
 • Johan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Har spotlights monterade i köksskåpen ovanför köksbänken och nu fungerar bara 4 av 8 spotlights. De andra fyra lyser, men ytterst svagt. Felsökning samt reparation av detta. Huset byggt 2011.
 • Per bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  ÖNskar hjälp med att motera 4 t eluttag ledningar finns dragna
 • Richard bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Utbyte av gammal elinstallation i tvåplans villa 110 m2 byggd 1939, delvis modernare men o-jordad el.
  Dessutom nyinstallation av utebelysning i trädgården.
  Så mycket som möjligt av dessa delar helst klara så att de kan gå på 2016 års ROT.

  Under nästa år 2017 även el & belysningsinstallation...
 • Elias bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Utbyte av vanliga strömbrytare till dimmer för led lampor:
  Det som ska bytas ut är:
  4 strömbrytare av/på (med två strömbytare inom samma ram)

  1 strömbrytare av/på (med en strömbrytare i ramen).

  Det som behövs bör vara 4 st dimrar för 2 lampor som styrs separat.

  Samt en vriddimmer.

  Skicka ett...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.