Elektriker i Örebro

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Örebro. Elektrikerdirekt.se riktar sig inte bara till privatpersoner, utan också företag, föreningar och organisationer som är ute efter offerter från elektriker som kan göra allt från mindre arbeten, t.e.x. dra ledningar, installera eller flytta eluttag, montera spotlights och utföra större nyinstallationer och totalrenoveringar av elsystem i Örebro med omnejd. 

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Örebro, men det är inte alltid så lätt att hitta dem, och framförallt inte att jämföra dem mot varandra. Vi har dock gjort de enkelt! Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el. 

Att fylla i din offertförfrågan går fort, men lägg gärna ner ett par extra minuter på att beskriva dina behov så utförligt som möjligt, så att det blir lättare för elfirmorna i Örebro att ge dig rätt kostnadsförslag. När du skickar in din förfrågan slussas den vidare till vår partner som kontaktar rätt elektriker i Örebro. Dessa besvarar sedan din förfrågan via mail eller telefon och slutligen väljer du helt enkelt den firma som du vill anlita.

Använd ROT-avdraget och få ännu billigare pris

Förutom att du använder offertförfrågningstjänsten för att hitta den mest prisvärda elektrikerna i Örebro, så får du även möjlighet att sänka kostnaden på elarbete ytterligare, då arbetskostnaden för just elarbete omfattas av ROT-avdraget.

Vad kostar det att anlita en elektriker i Örebro

Givetvis beror slutpriset på det elarbete du behöver ha utfört på vilken typ av elarbete det handlar om och hur omfattande det är. Det vanligaste är dock att elektriker tar betalt per timme, och som en fingervisning (det kan variera både upp och ner) brukar ett elarbete kosta någonstans mellan 500 och 600 kronor i timmen. Vid nyttjande av tidigare nämnda ROT-avdrag blir dock kostnaden i slutändan betydligt lägre än så. 

Det allra enklaste och bästa sättet att få en mer exakt uppfattning på vad ditt elarbete kommer att kosta är att skicka in din offertförfrågan idag!

Det kostar dig ingenting och du kommer i kontakt med upp till fem elektriker i Örebro.

Våra senaste förfrågningar

 • christer bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Elinstlalationer (uttag vid garage och förråd.
  Kabeldragning från garage till förråd för ev 3fas.
  belsysning i tak till carport
 • bertil bad om offert för Hem & Trädgård
  sänka huvudsäkringen från 20 amp till 16 amp.
 • Rekha bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  hej, Vi gillar att renovera vårt kök . I köket måste vi flytta plats för induktion och vatten. Där måste vi ta bort en liten falsk vägg. 2. vi vill gärna ha hjälp att få målning till lägenhet. 3. Vi behöver även installera nya badrumsmöbler...
 • Maria bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Montera sladd till ny spis
 • Frank bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej,
  vi köpte hus och vill byta köket och behöver nya anslutinger. Husinstallation måste pröva (Överspänningssydd m.m)

  Min svenska är inte så bra därför är bättre kontakta mig via mail. tack

  Frank
 • Mats bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Montering och installation av spisfläkt (kolfiltertyp). Spisfläkten finns i hemmet.
 • Daniel bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi önskar offert på enklare elarbeten utomhus. Leverans, montage och installation av ett fåtal armaturer armaturersamt elluttag.
 • Annika bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installation av spishäll/ugn och diskmaskin

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.