Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v15

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Elektriker i Örebro

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Örebro. Elektrikerdirekt.se riktar sig inte bara till privatpersoner, utan också företag, föreningar och organisationer som är ute efter offerter från elektriker som kan göra allt från mindre arbeten, t.e.x. dra ledningar, installera eller flytta eluttag, montera spotlights och utföra större nyinstallationer och totalrenoveringar av elsystem i Örebro med omnejd. 

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Örebro, men det är inte alltid så lätt att hitta dem, och framförallt inte att jämföra dem mot varandra. Vi har dock gjort de enkelt! Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el. 

Att fylla i din offertförfrågan går fort, men lägg gärna ner ett par extra minuter på att beskriva dina behov så utförligt som möjligt, så att det blir lättare för elfirmorna i Örebro att ge dig rätt kostnadsförslag. När du skickar in din förfrågan slussas den vidare till vår partner som kontaktar rätt elektriker i Örebro. Dessa besvarar sedan din förfrågan via mail eller telefon och slutligen väljer du helt enkelt den firma som du vill anlita.

Använd ROT-avdraget och få ännu billigare pris

Förutom att du använder offertförfrågningstjänsten för att hitta den mest prisvärda elektrikerna i Örebro, så får du även möjlighet att sänka kostnaden på elarbete ytterligare, då arbetskostnaden för just elarbete omfattas av ROT-avdraget.

Vilken typ av elarbeten kan du få hjälp med?

Elektrikerna vi samarbetar i Örebro med kan utföra en rad olika typer av elarbete. Vi rekommenderar att ni gör en offertförfrågan om ni behöver hjälp med:

 • Laddstolpe för elbil
 • Installera infravärme
 • Byta elcentral
 • Installera dimmer
 • Installera eluttag för tvätt- eller diskmaskin
 • Installera spis eller spishäll
 • Flytta eller montera ett eluttag
 • Installera elektrisk handdukstork
 • Elbesiktning
 • Fräsa in el
 • Golvvärme
 • Termostat
 • Taklampor

Naturligtvis kan du få hjälp med så mycket mer än så och våra företag kan ta ett större ansvar vid renoveringar och nybyggnationer. Beskriv ditt projekt så utfärligt som möjligt.

Vad kostar det att anlita en elektriker i Örebro

Givetvis beror slutpriset på det elarbete du behöver ha utfört på vilken typ av elarbete det handlar om och hur omfattande det är. Det vanligaste är dock att elektriker tar betalt per timme, och som en fingervisning (det kan variera både upp och ner) brukar ett elarbete kosta någonstans mellan 500 och 600 kronor i timmen. Vid nyttjande av tidigare nämnda ROT-avdrag blir dock kostnaden i slutändan betydligt lägre än så. 

Det allra enklaste och bästa sättet att få en mer exakt uppfattning på vad ditt elarbete kommer att kosta är att skicka in din offertförfrågan idag!

Det kostar dig ingenting och du kommer i kontakt med upp till fem elektriker i Örebro.

 

Våra senaste förfrågningar

Michele bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Ny elcentral med installation i etta på söder. Kostnad?

Roberto bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Jag har ett antal ojordade eluttag närmare bestämt 6st. Fyra stycken i vardagsrum och 2 stycken i sovrum. Det behövs kanske dra nya ledningar dit?
Det sitter en ny elcentral för det gjordes en renovering för 3 år sedan. Jag önskar en offert tack.
Mvh
Roberto

Thérèse bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Hej! Jag bor i en gammal våning och vill dra om elen i köket. Elledningarna ligger nu utanpå väggarna. Jag har klotlampor, 6 st, på väggarna som arbetsbelysning. De är monterade ovanpå kakel. De vill jag ha bort och istället installera spotlights som belysning…

Jeanette bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Byte av proppskåp. Säkra upp lägga alla element på samma säkring.

Lars-Göran bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Jag vill ha installation av elarbeten in nybyggd villa. jag har ritningar på vad jag vill ha utfört. Vill ha totalt pris på installationen.

Alexander bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Hej!
Behöver åtgärda tre saker här hemma. Exakt beskrivning med bild kan ses här:
https://www.dropbox.com/sh/m3hgin6non01dsz/AABTlEkqeNDthBHQXvOK524Ma?dl=0

Ashur bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Garaget skall ha el i form av två taklampor och två eluttag samt en vask. Vatten, både varm- och kallvatten samt avlop skall anslutas till fastighetens
ordinarie vattensystem. El för garaget kopplas också in via fastighetens befintliga
anslutning.

Ted bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Byta huvudsäkring.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.