Elektriker i Malmö

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Malmö. Elektrikerdirekt.se riktar sig inte bara till privatpersoner, utan också företag, föreningar och organisationer som är ute efter offerter från elektriker som kan göra allt från mindre arbeten, t.e.x. dra ledningar, installera eller flytta eluttag, montera spotlights och utföra större nyinstallationer och totalrenoveringar av elsystem i Malmö med omnejd. 

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Malmö, men det är inte alltid så lätt att hitta dem, och framförallt inte att jämföra dem mot varandra. Vi har dock gjort de enkelt! Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el. 

Att fylla i din offertförfrågan går fort, men lägg gärna ner ett par extra minuter på att beskriva dina behov så utförligt som möjligt, så att det blir lättare för elfirmorna i Malmö att ge dig rätt kostnadsförslag. När du skickar in din förfrågan slussas den vidare till vår partner som kontaktar rätt elektriker i Malmö. Dessa besvarar sedan din förfrågan via mail eller telefon och slutligen väljer du helt enkelt den firma som du vill anlita.

Använd ROT-avdraget och få ännu billigare pris

Förutom att du använder offertförfrågningstjänsten för att hitta den mest prisvärda elektrikerna i Malmö, så får du även möjlighet att sänka kostnaden på elarbete ytterligare, då arbetskostnaden för just elarbete omfattas av ROT-avdraget.

Vad kostar det att anlita en elektriker i Malmö

Givetvis beror slutpriset på det elarbete du behöver ha utfört på vilken typ av elarbete det handlar om och hur omfattande det är. Det vanligaste är dock att elektriker tar betalt per timme, och som en fingervisning (det kan variera både upp och ner) brukar ett elarbete kosta någonstans mellan 500 och 600 kronor i timmen. Vid nyttjande av tidigare nämnda ROT-avdrag blir dock kostnaden i slutändan betydligt lägre än så. 

Det allra enklaste och bästa sättet att få en mer exakt uppfattning på vad ditt elarbete kommer att kosta är att skicka in din offertförfrågan idag!

Det kostar dig ingenting och du kommer i kontakt med upp till fem elektriker i Malmö.

Våra senaste förfrågningar

 • Eva bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Köpt hus byggt 1930 med vissa tveksamma eldragningar. Förslag på åtgärder och kostnad. OBS! Tel endast efter 15.00-jobbar natt
 • Mats bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte av huvudsäkring säkra upp från 16 till 20 ampere
 • Maria bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi vill i föreningen fixa rörelsevakt/belysning med sensor. Det gäller tre källaringångar och ev parkering.
 • Arne bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Renovering av el i sommarstuga om ca. 60 m2. Huvuddelen av elen är sedan 1949. Huset består av kök, hall, sovrum och allrum. Samtliga strömbrytare och uttag ska bytas. Elen levereras av E.on. Avläsning sker sedan ett antal år på distans.
 • Klas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Omdragning av kablar i rum i enrummare. Rummet är c:a 20 kvm. Huset från 40-talet. Från ojordat till jordat. Tre urtag. Två i vägg ett utanpåliggande.
 • Christina bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte belysning badrumsskåp, ny vägglampa köksvägg ovanför diskbänk (sladdkoppling), samt dragning takbelysning i sovrum från vägg.
 • Agneta bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Termostaten trasig till värmegolvet i hallen.
  T2.
 • Tomas bad om offert för Hem & Trädgård
  Behöver en ny kontakt i hallen plus en låda att ha min router i.

  Elcentralen sitter precis bredvid där jag vill ha kontakten och lådan.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.