Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v15

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Elektriker i Västerås

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Västerås. Elektrikerdirekt.se riktar sig inte bara till privatpersoner, utan också företag, föreningar och organisationer som är ute efter offerter från elektriker som kan göra allt från mindre arbeten, t.e.x. dra ledningar, installera eller flytta eluttag, montera spotlights och utföra större nyinstallationer och totalrenoveringar av elsystem i Västerås med omnejd. 

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Västerås, men det är inte alltid så lätt att hitta dem, och framförallt inte att jämföra dem mot varandra. Vi har dock gjort de enkelt! Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el. 

Att fylla i din offertförfrågan går fort, men lägg gärna ner ett par extra minuter på att beskriva dina behov så utförligt som möjligt, så att det blir lättare för elfirmorna i Västerås att ge dig rätt kostnadsförslag. När du skickar in din förfrågan slussas den vidare till vår partner som kontaktar rätt elektriker i Västerås. Dessa besvarar sedan din förfrågan via mail eller telefon och slutligen väljer du helt enkelt den firma som du vill anlita.

Använd ROT-avdraget och få ännu billigare pris

Förutom att du använder offertförfrågningstjänsten för att hitta den mest prisvärda elektrikerna i Västerås, så får du även möjlighet att sänka kostnaden på elarbete ytterligare, då arbetskostnaden för just elarbete omfattas av ROT-avdraget.

Vilken typ av elarbeten kan du få hjälp med?

Elektrikerna vi samarbetar i Västerås med kan utföra en rad olika typer av elarbete. Vi rekommenderar att ni gör en offertförfrågan om ni behöver hjälp med:

 • Laddstolpe för elbil
 • Installera infravärme
 • Byta elcentral
 • Installera dimmer
 • Installera eluttag för tvätt- eller diskmaskin
 • Installera spis eller spishäll
 • Flytta eller montera ett eluttag
 • Installera elektrisk handdukstork
 • Elbesiktning
 • Fräsa in el
 • Golvvärme
 • Termostat
 • Taklampor

Naturligtvis kan du få hjälp med så mycket mer än så och våra företag kan ta ett större ansvar vid renoveringar och nybyggnationer. Beskriv ditt projekt så utfärligt som möjligt.

Vad kostar det att anlita en elektriker i Västerås

Givetvis beror slutpriset på det elarbete du behöver ha utfört på vilken typ av elarbete det handlar om och hur omfattande det är. Det vanligaste är dock att elektriker tar betalt per timme, och som en fingervisning (det kan variera både upp och ner) brukar ett elarbete kosta någonstans mellan 500 och 600 kronor i timmen. Vid nyttjande av tidigare nämnda ROT-avdrag blir dock kostnaden i slutändan betydligt lägre än så. 

Det allra enklaste och bästa sättet att få en mer exakt uppfattning på vad ditt elarbete kommer att kosta är att skicka in din offertförfrågan idag!

Det kostar dig ingenting och du kommer i kontakt med upp till fem elektriker i Västerås.

 

Våra senaste förfrågningar

Patric bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Har en spis som ska bytas, befintlig är fast ansluten med 1-fas 230v på 20 A dvärgbrytare, vilket den nya spisen också kan kopplas på. Arbetet är tänkt till installera stickkontakt samt även stickpropp på ny spis. Vad kostar arbetet inklusive material (stickkontakt och stickpropp…

Maria bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Installation av spis. Dra fram en nolla.

stefan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Byte av termostat ,golvvärme

Foto finns på nya & gamla termostatet

Urban bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Köpt en äldre fastighet där elen behöver en översyn. Oljeeldning ska bytas till värmepump. Centraler behöver bytas. Inkommande matning bör tittas om den räcker till. Invändig kulodragningar ska dras om

Johan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Har problem med en dimmer i badrum i en lägenhet.

Dimmern ser ut som en vanlig lampknapp, ljuset går på och av som det ska men något är inte helt rätt.
Tidigare slog man på och av och dimmning skedde när man höll in knappen.…

Charlotta bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Montera dimmer (väggdimmer till lampa i kök).

Jonas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Nybyggt kontor på tomten, ca 9 kvadratmeter stort. Inga innerväggar/tak insatt än. Behöver dra el från inkommande anslutning till att förbereda för eluttag (tre stycken), fyra spotar i taket och strömbrytare med dimmer för spotarna samt två utomhuslampor på timer så de lyser kvällstid. …

Alice bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Fritidshus. Elbilsladdning (ev. nedladdning från befintlig elstolpe) annars lång kabel ,

Även belysning på denna arkeringsplats.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.